В цю суботу, 15 вересня, в Україні варто очікувати дощі, найбільш сильні пройдуть на Волині, в Рівненській і Львівської областей. Такий невтішний прогноз дала Наталя Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Синоптик зазначила також, що в більшості західних областей ще й похолодає - до + 18 + 23 градусів.

"На Волині, в Рівненській і на півночі Львівської області дощі можуть бути сильними – не нехтуйте прогнозом ті, хто в цих місцевостях збирається за грибами. Змокнете і замерзнете. Тому що в більшості західних областей ще й стане холодно до +18...+23 градусів", - попередила Діденко.

Так за її прогнозами, в центральній частині України (крім Вінницької) утримається суха погода, на Полтавщині, Черкащині, у Дніпрі, Кропивницького - збільшення хмарності і "парочка крапель".

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

На Сході - періодично дощ, на Півдні - часом дощ, часом просвітлення. На Київщині, Чернігівщині та Сумщині вдень буде переважно сухо, дощ більш ймовірний ввечері.

Температура повітря ще залишиться комфортної + 23 + 28 градусів.

А ось 16 вересня за словами синоптика, на Заході, Півночі і в Центрі +18+24 градуси. На Півдні і Сході ще побуде тепло, +24+27 градусів.

Західне похолодання і дощі поширяться в східному напрямку. Вранці 16 вересня також прогнозують опади у північних областях.

У неділю, 16 вересня, в Києві буде прохолодно. Стовпчик термометра затримається на +20+22 градуси, посилиться північно-західний вітер. Вранці жителям столиці слід чекати дощу.

Варто відзначити, що 14 вересня, за прогнозами Діденко, українці могли розраховувати на бабине літо, в Україні була тепла, майже літня температура – 23-25 градусів.

На сході та півдні температура могла піднятися до 27-29 градусів. На всій іншій території України переважала тепла погода – 23-26 градусів.

Нагадаємо, національне управління океанічних і атмосферних досліджень (NOAA) попереджає, що величезна діра в сонячній короні може стати передвісником найбільшої сонячної грози за останні кілька років.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 15-16 вересня, в Україні буде панувати по-літньому тепла погода. Середня температура повітря становитиме 23-25 градусів і місцями в регіонах пройдуть короткочасні дощі.

Також "Знай.uа" писав, кожен рік осіння депресія захоплює людей і змушує страждати. Але, насправді, боротися з цим явищем досить легко.