Представником терористів в Мінську стала так звана в. о. "глави МЗС "ДНР" Наталія Ніконорова.

Про це інформує УНІАН з посиланням на ресурси терористів.

"Призначити постійним повноважним представником "ДНР" на переговорах Тристоронньої контактної групи в Мінську Никонорову Наталію Юріївну", — зазначається в тексті "указу" нового ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна, який до недавнього часу представляв терористів у столиці Білорусі.

Денис Пушилін

7 вересня "народна рада "ДНР" призначив тимчасово виконуючим обов'язки ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

За це проголосували донецькі "депутати". Як відомо, раніше на цей пост було призначено Дмитра Трапезникова. Заміна відбулася через те, то так звана Генеральна прокуратура "Донецької Народної Республіки" заявила про нелегітимність призначення Трапезникова, тому що його нібито призначила "Рада міністрів республіки", а не "парламент".

Додамо, що нещодавно Кремлівський куратор окупованого Донбасу, радник російського президента Владислав Сурков провів секретну нараду з ватажками "ДНР / ЛНР" про подальшу долю псевдореспублік.

Дивіться: Ліквідація Захарченка. "Зачистка" за розкладом

Нагадаємо, 31 серпня в результаті вибуху в донецькому ресторані "Сєпар" був убитий колишній ватажок бойовиків на Донбасі Олександр Захарченко. Його зарили на відшибі кладовища в окупованому путінськими бойовиками Донецьку.

"Могила Захарченка. Щось його зовсім на відшибі якомусь поховали. Зазвичай бездомних ховають у таких місцях", – зазначив журналіст Денис Казанський.

Як раніше повідомляв Знай.ua, колишній ватажок бойовиків так званої "ДНР" Ігор Стрелков (Гіркін) висловив своє обурення з приводу війни в Донбасі, анексії Криму і призначення Дениса Пушиліна на посаду нового ватажка бойовиків так званої ДНР.

Також Знай.ua писав, що бойовики масово перекидають військову техніку.В окупованому Донецьку очевидці зафільмували нетипові маневри.