До України прибув перший локомотив General Electric "Тризуб", який відправився на Крюківський завод для додаткового укомплектування.

Про це повідомили представники "Укрзалізниці" на офіційному сайті.

"У ці хвилини зустрічаємо" Тризуб "в Україні! Перший локомотив General Electric прибув в порт Чорноморськ. Завтра вранці будемо перевантажувати тепловоз на рейки". Євген Кравцов - глава

За його словами, "Тризуб" попрямує "холодною тягою" на Крюківський завод для остаточного укомплектування.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"У подальших планах" Укрзалізниці "- прийняти локомотив в експлуатацію і задіяти його для перевезення вантажів. Це перший новий локомотив для парку УЗ за останні 10 років".

До кінця року в Україні повинні доставити ще 29 американських локомотивів.

Дивіться: Перший локомотив General Electric в Україні

Нагадаємо, Укрзалізниця знову підніме ціни на перевезення пасажирів. Питання про зміну тарифів необхідно терміново вирішити. Таку інформацію під час конференції Grain Ukraine повідомив директор по економіці і фінансах Укрзалізниці (УЗ) Андрій Рязанцев.

Як повідомляв Знай.ua, підвищення тарифів на порожні вагони на 95% призведе до подальшого зниження конкурентоспроможності української продукції і, як наслідок, зменшення обсягів виробництва і продажу.

Також Знай.ua писав, що з 1 вересня українці можуть трохи порадіти за вітчизняного перевізника компанію "Укрзалізницю". Тільки зовсім трохи. Перевізник вирішив знизити ціни на поїздки у поїздах далекого сполучення.