У місті Дніпрі 10 вересня було затримано відомого блогера, письменника і ветерана АТО Валерія Ананьєва.

Цю інформацію він повідомив вчора на своїй сторінці у Facebook.

10 вересня, ввечері, у одній з бібліотек міста Дніпро, Валерій Ананьєв мав презентувати нову книгу "Сліди на дорозі". Туди він і попрямував.

Ветерана АТО було затримано за статтею частини 2 статті 122 ККУ, у якій йдеться про "завдання тілесних ушкоджень".

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Поліція Днипра дала коментар 24 Каналу. Правоохоронці підтвердили той факт, що наразі йде розслідування по бійці, учасником якої й, нібито був, блогер.

Дивіться відео коментар речниці Нацполіції Дніпропетровщини щодо затримання Валерія Ананьєва:

Журналісти з'ясували, що бійка, за яку затримали хлопця, сталась ще у січні 2016-го року.

У відділку поліції Ананьєва таки вирішили залишити на ніч, а на 13:00 вівторка уже призначили засідання суду, на якому йому обиратимуть запобіжний захід.

Нагадаємо, що в Українській столиці спіймали колишнього заступника голови Дніпровського райсуду столиці Олександра Дзюбу. Так званого "суддю Майдану" підозрюють у протиправному притягнення до кримінальної відповідальності громадян в ході подій на "Євромайдані".

Так, 10 вересня на підставі постанови суду був затриманий колишній заступник голови Дніпровського райсуду столиці Олександр Дзюба. Про це пишуть українські ЗМІ.

Відомо, що Дзюбу доставили до Печерського райсуду для обрання запобіжного заходу. Про це в Facebook повідомив член Громадської ради доброчесності при Вищій кваліфікаційній комісії суддів України Роман Маселко.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", столична прокуратура викрила злочинну групу, учасники якої дуже довгий час займалися сутенерством. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби прокуратури міста Києва.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що у Києві невідомі злодії, за допомогою альпійського спорядження, увірвалися в квартиру заступника глави Мінекономрозвитку Максима Нефьодова і пограбували її.