9.11: річниця найстрашніших терактів в історії людства, весь світ сумує

Сьогодні 11 вересня виповнюється 17 років з дня терористичних нападів у США. В цей день у всьому світі вшановують пам'ять жертв теракту 9/11, в результаті якого загинуло близько трьох тисяч людей. 11 вересня 2001 року терористи-смертники, використавши чотири захоплені пасажирські літаки здійснили низку терактів, жертвами яких стали 2977 людей.

Підготовка водіїв в Україні: про які нововведення потрібно знати

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Міністерство внутрішніх справ спільно з Міністерством економічного розвитку і торгівлі, Офісом реформ адміністративних послуг, громадськими організаціями та представниками автошкіл розробляють напрями змін у діючу процедуру складання теоретичних і практичних іспитів для збереження життя людей, які користуються українськими дорогами.

Фірташ заплатить Путіну за катастрофу в Криму: шокуючі цифри

Кримський завод "Титан", власником якого є український олігарх Дмитро Фірташ, зобов'яжуть виплатити в бюджет РФ понад 230 млн рублів за негативний вплив на навколишнє середовище.

Продали квартиру і викинули на вулицю: історія 94-річної бабусі сколихнула Україну

В Одесі на вихідних 94-річну пенсіонерку перекидали з однієї адреси на адресу, але ніхто з родичів не захотів забирати бабусю до себе. Ситуація ускладнилася через те, що близькі люди продали квартиру пенсіонерки і переселили її на знімну. Про це у себе в Facebook повідомив місцевий волонтер Сергій Пехтерев.

Лізуть на світло: росіяни масово рвонули до України

Українські прикордонники затримали громадянина Російської Федерації, який рятувався від режиму Путіна. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України. Інцидент стався 9 вересня на ділянці відділу прикордонної служби "Золочів" в Харківській області.

Після затримання громадянин РФ 1994 року народження зізнався, що незаконно намагався перейти кордон між двома державами, і щоб врятуватися від переслідувань у себе на батьківщині.