В суботу, 8 вересня, у День міста, на головній сцені Дніпра виступили відомі українські виконавці. Великий концерт гурту "СКАЙ" та співачки Тіни Кароль зібрав близько 20 тисяч глядачів.

Про це повідомляють ЗМІ.

"Щороку на День міста я виходжу на цю сцену. Тож не затягуватиму. Після концерту не хуліганьте. Гарного настрою!" – сказав міський голова Дніпра Борис Філатов.

Мешканцям міста та гостям прийшли до вподоби виступи зірок української естради.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Це – неймовірно. Емоції через край. Навіть ті, хто не дуже слухав цих виконавців, тут відкрили їх заново. Круто!" – ділиться враженнями містянка Оксана.

Цього року святковий вихідний у Дніпрі включав не лише масові заходи. Так, зранку у суботу в місті запустили новий тролейбусний маршрут № 21 на житловий масив Сокіл. Він пролягає від вул. Космонавта Комарова, що на ж/м Сокіл-2, до вул. Запорізьке шосе, а далі – аж до площі Соборної.

Крім цього, у Дніпрі зареєстрували новий національний рекорд України. Ним стала наймасовіша святкова хода до Дня міста. Під час понад десятитисячного карнавалу можна було побачити ретро-автомобілі та приголомшливі карнавальні платформи. Також у середмісті влаштували гучну "битву" хорів та дефіле оркестрів. Крім цього, на набережній відбувся фінал Кубка України з дрег-рейсінгу.

А ще для дніпрян і гостей міста у суботу влаштували низку гастрономічних фестивалів і спортивних змагань.

Разом з тим варто відзначити, що раніше шанувальники української співачки Тіни Кароль заговорили про її вагітність. Відповідні розмови виникли після публікації досить неоднозначної фотографії в Instagram-фан-клубі артистки.

На сторінці tinakarol_fantina з'явилося фото, на якому Кароль тримає одну руку на животі. Інтриги до фотографії і додав коментар до знімка.

"Не губіться в здогадах. Вам все відомо", - йдеться під фотографією.

Деякі шанувальники навіть впевнені, що розглянули кругленький живіт.

Крім того варто відзначити, що ні для кого не секрет, що популярна українська співачка і зірковий тренер "Голос Країни" Тіна Кароль – не дуже активний користувач соціальної мережі Instagram.

Так, в її профілі в соцмережі іноді з'являються фотографії з сином Веніаміном, а також знімки з різних фотосесій для глянцю.

Тіна Кароль стала Народною артисткою України

Нагадаємо, Тіна Кароль не змогла заховати за латексом свого волохатого дружка.

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль загубила труси на "Танцях з зірками", Україна в шоці.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль перетворилася на латексного прибульця, але українці у захваті.