Українська співачка Тіна Кароль, дає сольні концерти по Україні з різдвяною програмою "Колядки і вибрані хіти". Прем'єра сольної програми "Різдвяна історія з Тіною Кароль" користується неймовірним успіхом - всі квитки на концерти артистки розкупили ще до Нового року.

31 грудня Кароль виступила в Одесі і відправилася в тур по містах України. З аншлагами пройшли концерти в Миколаєві, українському курорті Буковель, Тернополі та Львові. Відзначимо, що кожне місто, куди приїжджає співачка, готує їй особливий прийом. Так, у Миколаєві на концерті Тіни Кароль фанати зірки розгорнули 20-метровий прапор України, повідомляє ТСН.

Патріотичний флеш-моб організували члени миколаївського фан-клубу Тіни Кароль "ФанТіна". Коли співачка почала співати пісню "Україна - це ти", фанати у вишиванках розгорнули і пустили по залу прапор країни, який був зшитий на замовлення спеціально до концерту.

Концерт співачки складається з двох частин. У першому відділенні вона виконує автентичні колядки та щедрівки у своєму сучасному прочитанні. Друге відділення програми складається з кращих фрагментів всіх сольних програм співачки за 10 років на сцені.

Читайте також: З'явилися кадри "Різдвяної історії з Тіною Кароль" (відео)

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль стала тренером шостого сезону шоу "Голос країни". Співачка вже вп'яте займемісце в тренерському кріслі вокальних телепроектів.