У суботу, 8 вересня, відновив роботу контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська". Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

"Після проведення основних робіт з реконструкції, за рішенням командувача Об'єднаних сил, КПВВ "Станиця Луганська" відновлює своє функціонування в 12:00 8 вересня", - йдеться в повідомленні відомства.

Наголошується, що на КПВВ були проведені роботи з реконструкції та розвитку "Станиці Луганської".

"У рамках дорожнього коридору збільшено кількість автоматизованих робочих місць по перевірці документів і штат підрозділу, який забезпечує пропускні операції... Планується забезпечити комфортний перетин лінії розмежування 10-12 тисячам громадян без зменшення безпекової складової. КПВВ обладнаний системою відеоспостереження", - повідомили в прес-службі Операції об'єднаних сил в Facebook

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Крім того, на КПВВ замінено дорожнє покриття, облаштовані укриття, навіси-накопичувачі для осіб, які перетинають лінію розмежування, змонтовані нові модулі для проведення паспортного та фіскального контролю.

"Завершується підведення комунікацій і будівництво додаткових зручностей для громадян", - додали в прес-службі.

Раніше повідомлялося, що контрольні пункти в'їзду-виїзду "Каланчак" і "Чаплинка" на кордоні з Кримом тимчасово призупиняють свою роботу. КПВВ закривають через екологічну катастрофу на півострові. На тимчасово закритих пунктах прикордонники продовжать нести службу і пропускати громадян і транспорт лише в екстрених випадках та в разі крайньої необхідності. Громадяни України, які проживають в Криму, будуть оформлятися у спрощеному порядку.

Голова Національної поліції Сергій Князєв повідомив, що на КПВВ "Каланчак" силовики несуть службу в засобах захисту. А металеві частини зброї моментально вкрилися іржею.

Нагадаємо, російські окупанти змусили сотні людей "маринуватися" у штучних чергах

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що корабель на повному ходу протаранив Кримський міст.

Також портал "Знай.uа" писав, що нещодавно на Донеччині був оголошений режим вищої тривоги, не працювали КПП.