Відомий військовослужбовець і учасник війни на Донбасі Олексій Петров потрапив у скандал через оприлюднення в мережі інформації що до його дочки, яка з 2014 по 2016 рік жила і працювала в Росії.
Фото виклав український журналіст Андрій Дзиндзя в Facebook. Судячи зі знімків, дівчина працювала в кіноіндустрії і знімалася разом з російським актором-"кримнашистом" Сергієм Безруковим.

Також користувачі докоряє її за те, що вона фотографувалася на тлі Кремля в дні, коли сталася трагедія в Іловайські.

Сам Олексій Петров підтвердив, що його дочка і справді два роки провела в Росії. За його словами, на неї дуже сильно подіяла місцева пропаганда. Зокрема, вона ніби не хотіла повертатися в Україну з-за "правосеков" і "бандерівців".
Про те, що моя дочка живе в Росії, тоді в 2014 році знали всі близькі друзі. Знали мої бійці. Ніхто не злив інфу сепарам. (Я не помилився у своїх «котах»). Хоча не прийнято на війні задавати дурних питань, але у мене від хлопців не було секретів. Одна сім'я. Кожен день може стати останнім. Навіть мої міські знайомі з ватним нальотом знали, але теж промовчали.


Ліза поїхала до свого хлопця в 2012-м. Кілька разів знімалася в серіалах (масовка). Працювала копірайтером. Коли гриміла війна, в квітні 2014 року у нас з дочкою стався наступний розмова по скайпу,
– Ліза, ти коли приїдеш?
– Ой тату, не знаю... Страшно! У вас же там правосеки!
– Хто, хто???
– Ну правосеки і ще бандерівці.
– Хто тобі це сказав?
– Так тут по телевізору тільки про це і говорять.
– Ліза, давай ти приїдеш і ми вже вдома поговоримо на цю тему. Добре?
– Так батьку...
Зараз, запевнив боєць, вона змінила свою думку.

Нагадаємо, скандальний Ляшко вкотре здивував українців своїми витівками. Цього разу він вирішив виконати нову пісню Шуфутинського “3 вересня”.
До речі, третє вересня однойменна пісня Михайла Шуфутинського. В тексті пісні це день "прощання", коли "горять багаття горобини". Шуфутинський майстерно передав стан "хочеться постраждати", яке так люблять впадати українці під кінець літа.
Як повідомляв "Знай.uа", українські воїни добряче провчили бойовиків вогнем.
ТакожЗнай.uа" писав, чому ветеран АТО пояснив, чому не дав краба президенту.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще