Одіозного ватажка "ДНР" Олександра Захарченко вбили вибуховим пристроєм, який було закладено не в люстру, а в вивіску над входом у кафе "Сепар", на якій був зображений Чебурашка в камуфляжі.

Цю інформацію повідомляє mk.ru.

У повідомленні говориться, що безоболонковий вибуховий пристрій було встановлено не всередині будівлі, а зовні – над вивіскою.

Швидше за все, зловмисники мали багато часу для монтажу складного спрямованого безоболонкового вибухового пристрою, знали коли і де з'явиться Захарченко і привели заряд в дію в режимі реального часу.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Українські спецслужби, внутрішні розборки або замовлення з боку "бізнес-конкурентів" – всі версії про замовників зводяться до простого факту участі в замаху людини (або людей) з найближчого оточення глави самопроголошеної "республіки" пише видання

Нагадаємо, що тіла ватажка "ДНР" Олександра Захарченко і його охоронця, які загинули 31 серпня в результаті вибуху в кафе "Сепар" в Донецьку, місія ОБСЄ не бачила. Про це стало відомо зі звіту спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

У звіті зазначено, що вибух стався менш ніж в 200 метрах від офісу ОБСЄ в Донецьку. У момент, коли на місце інциденту прибули спостерігачі, вони побачили, що район навколо ресторану огороджений.

За словами одного з командирів бойовиків, в результаті вибуху загинув Захарченко, ще один бойовик отримав важкі поранення. Крім того, їм повідомили, що ще дев'ять чоловік були поранені.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", найближче оточення вбитого екс-ватажка терористичної "ДНР" Олександра Захарченко поспішно залишає Донецьк і намагається виїхати з території фейкової республіки.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в день вбивства ватажка "ДНР" Олександра Захарченко в Донецьк приїжджала "спецура" з Росії. Про це розповіли місцеві жителі-патріоти. Їх слова передав на своїй сторінці в Facebook волонтер Юрій Мысягин.