Мафіни бувають не тільки солодкими. На сніданок приготуйте ці смачні кекси з зеленню і сиром.
Мафіни від Юлії Висоцької
Інгредієнти:
молодий кабачок або цукіні – 1 шт.
сметана – 150 г
борошно – 150 г
фета – 150 г
твердий сир – 100 г
яйце – 1 шт.
полента (кукурудзяна крупа) – 50 г
перець чилі – 1/3 шт.
зелена цибуля – 3 пера
молоко – 150 мл
оливкова олія – 5 ст. л.
цукор – 1 ст. л.
розпушувач – 10 г
Рецепт приготування:
1. Духовку розігріти до 200 °С. Кабачок, не очищаючи, натерти на крупній тертці. Зелену цибулю тонко нарізати навскоси. Перець чілі, видалити насіння, дрібно порубати.
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
2. Розігріти в сковороді 1 ст. ложку оливкової олії і обсмажувати кабачок, цибулю і перець чилі на повільному вогні 2-3 хвилини. Твердий сир натерти на крупній тертці. Перемішати борошно, поленту, розпушувач, цукор, сіль і перець.
3. З'єднати сметану, молоко і яйце, влити оливкову олію і збити все міксером. Фету розкришити руками і вмішати в сметано-молочну масу. Додати борошно з полентою, сир, кабачок з цибулею і все перемішати.
Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", клан Кардашьян в люті: батько дитини Кайлі злився