Відомий український телеведучий, волонтер, зірка програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров одного разу довгої відсутності знову з'явився у соцмережах.

На своїй сторінці у Фейсбуці він опублікував пост, у якому чесно та досить емоційно зізнався, що втомився від численних питань про те, куди він зник.

Дмитро Комаров, фото: Instagram

"Тебе не було давно в соцмережах", - це питання, скажу м'яко, мене задовбали. Помер, убили, і так далі. Увага: тому що "довго" не було в соцмережах)) а що таке довго? А як часто я маю писати? І чи повинен взагалі? Хто це визначає? зобов'язаний повідомити: ось сьогоднішня фотка. Працюю. Сьогодні в піджаку. Вчора в камуфляжі. А завтра буде завтра.", - досить різко відповів телеведучий.

Дмитро Комаров, facebook.com/1plus1.DmitroKomarov

Популярні новини зараз

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Дмитро Комаров закликав своїх передплатників пам'ятати, що соцмережі є лише віртуальним світом і там легко жити у вигаданій реальності. Проте війна зриває маски з усіх. Тож навіть у тих самих соцмережах видно, хто справжній, а хто намагається виглядати таким, яким не є.

"Я б міг сьогодні запиляти одну з тисяч фоток, зроблених на передовій - в окопах, під градами, на танку. І ви навіть дізналися б, що я в місті. Міг би не постити сьогоднішнє фото у піджаку, аби не засудили: "а як же – війна, а він у піджачці катається". Але я не брешу. А якщо про мене хтось - то скаже, подумає або напише гидоту - мені пофіг. У мене є життя, у якому чіткі пріоритети. І соцмережі там не в першій і навіть не в другій десятці. Це інструмент журналіста спілкування з аудиторією, коли є потреба.", - пише він.

Дмитро Комаров, facebook.com/1plus1.DmitroKomarov

Нагадаємо, що Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" зробив висновок щодо "рідкісної" української повені: "Змінити неможливо".

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Комаров став ворогом номер один і задоволений: "Мені не соромно дивитись людям у вічі".