Популярна ведуча Марічка Падалко показала вже майже дорослу дочку.

Журналістка та популярна ведуча новин ТСН Марічка Падалко нещодавно розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі Іnstagram фото зі старшою донькою Марією.

Марічка Падалко, фото: Знай.ua

Фотографію зроблено з нагоди Дня вишиванки. Підписала її автор так: " Яке щастя такого дня побачити рідних. У житті України ще буде багато яскравих кольорів! Віримо!".

Як зазначили передплатники, фото зроблено у Жовкві.

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Слід додати, що популярна ведуча та журналістка та мати трьох дітей довгий час не наважувалася стати мамою. І лише після 30 років зважилася на такий крок, коли одружилася вдруге за Єгором Соболєвим. У шлюбі у них народилися: старший син Михайло, дочки Марія та Катерина.

На фото у вишиванці Марічка позує зі старшою дочкою. Передплатники зауважили, що дівчинка схожа на маму. "Мамина копія", - написано в одному із коментарів.

коментар. Фото: instagram.com/marichkapadalko

Марічка одягла чорну вишиванку з яскравим рослинним візерунком. А її дочка одягла білу з класичними червоними та чорними квітами. На фото вбрання доповнює одне одного як "інь" та "янь", а чорний колір вдало підкреслює колірну гаму вбрання Марічки.

коментар. Фото: скріншот instagram.com/marichkapadalko

Слід додати, що популярна ведуча геть-чисто не виглядає на свої 46 років. Передплатники у коментарях також відзначили її природою красу та молодість, а один із передплатників помітив, що дівчата виглядають неначе сестри.

Нагадаємо, що Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька влаштували справжню битву, українці розгубилися: "Обидві гарні".

Раніше ми повідомляли, що ведуча ТСН Марічка Падалко переживала тяжку втрату, чотири дні безвісти: "Я ще не готова згадувати...".