Знаменита українська виконавиця Надя Дорофєєва весело провела час за кордоном зі своїм колишнім партнером по сцені. Відповідними знімками на своїй сторінці у соціальній мережі instagram поділився Олексій Завгородній.

Надя Дорофєєва активно розвиває свій творчий потенціал та регулярно радує слухачів новими піснями. Зірка активно виступає як в Україні, так і в інших країнах. Наприклад, нещодавно вона поїхала до США зі своїм колишнім партнером по сцені – Олексієм Завгороднім, який більш відомий як Позитив.

Дорофєєва та Позитив, фото: Instagram

Надя Дорофєєва та Позитив не лише порадували шанувальників возз'єднанням на сцені, а й весело провели час за кордоном. Вони погуляли атмосферними вуличками, а також насолодилися місцевою кухнею.

Шанувальники дуже тепло відреагували на возз'єднання легендарного дуету та відзначили, що зірок дуже приємно бачити разом, після того, як їхні шляхи у творчості розійшлися.

Популярні новини зараз

Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників

В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

"Так класно бачити вас з Надею разом, немов у старі добрі часи", "Круті", "Милота", "Назад у "Час і скло". І рвати просто всі зали як колись", - написали користувачі мережі в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Надя не тих чоловіків обирає": Дорофєєвій порадили потрібну пару і це не Кацурін.

Також наш портал інформував, щаслива Даша Кацуріна сказала Дантесу заповітне "так" у Парижі: "Я згодна, милий".

Крім того, ми писали, "Бігу, шукаю аптеки...": Надя Дорофєєва з сім'єю намагається знайти порятунок, допомоги чекати ні звідки.