Відомий український виконавець Віталій Козловський радує свою велику аудиторію не лише музичною творчістю, а й яскравими публікаціями у соцмережі Instagram. Під час війни він також активно підтримує земляків та бійців.

Віталій Козловський зустрівся зі своєю зірковою колегою MamaRika, а разом вони розповіли шанувальникам дуже кумедну історію про те, як співачка колись закохалася в нього.

Публікація Насті Кочетової, скріншот: Instagram

У свої 10-11 років Анастасія Кочетова носила довгий чубчик та фанатіла від співака. Великі почуття прокинулися, коли артистка сиділа на колінах у Козловського, і через свій вік полюбила його. Однак Віталій не відповів їй взаємністю, розчаровано зізналася Анастасія, хоча він старший за неї всього на декілька років.

"Я до нього так приставала, так подобався мені. Соромилася, такий гарний був. Закохалася вперше. Думала, який чоловік. А він, скотина, не відчув мої страждальні... Це стаття, краще би я не розповідала. Ми знайомі років 40. Був симпатичний, це зараз він підв'ялий такий трохи", - розповіла Кочетова.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Віталій теж згадав, яка кістлява п'ята точка була у співачки в юному віці, і награно образився, коли вона висловилася про його вікові зміни. Оля Цибульська та колишня артиста Раміна Есхакзай у коментарях зізналися, що теж сиділи в нього на колінах.

Коментарі - instagram.com/vkozlovsky_music/

Коментарі - instagram.com/vkozlovsky_music/

Нагадаємо, Віталій Козловський ліг на зелений кущ і довів українців до сліз: "Велике задоволення"

Раніше ми писали про те, що Віталій Козловський зізнався, що більше не заробляє на концертах жодної копійки: "Не приносять грошей"

Як повідомляв Знай.ua, MamaRika показала те, від чого розіб'ється серце будь-якої української мами: "Останнім часом часто плаче..."