Талановитий гуморист, блогер та зірка проєкту "Ліга сміху" Влад Шевченко порадував українців новим гумористичним роликом. Він спробував себе у ролі голови ГУР Кирила Буданова та пояснив "НЛО" над Києвом. Відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Нещодавно жителі столиці стали свідками загадкового спалаху в небі та гучного звуку, що його супроводжував. Це відразу породило багато здогадів від падіння супутника до НЛО. За останньою версією явище було спричинене падінням метеорита, але блогер Влад Шевченко запропонував і свою версію.

Спалах над Києвом. Фото: скрін youtube

Так, гуморист перетворився на главу ГУР Буданова і прокоментував інцидент у небі над Києвом.

Влад Шевченко. Фото: скрін instagram.com/vlad.shevchenko

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"ГУР постійно співпрацює з різними людьми. Але з не людьми ми співпрацюємо також", - пожартував гуморист.

За його версією, українська розвідка знає правду і незабаром зелені чоловічки виженуть із Криму так званих "зелених чоловічків", які увірвалися у 2014 році.

Реакція глядачів не забарилася.

"Владе ви просто майстер шедеврів! Дякую за гарний настрій", "Це ленд-ліз від НЛО прибув", "Підкажіть, на бластер потрібен дозвіл?", - посміялися українці.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Влад Шевченко з "Ліги Сміху" розсмішив заплаканим путіним, якому українці виявилися не по зубах: "Що з е**лом?"

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" розсмішив пародією на стриптиз від путінського генерала: "Я не я і піпка не моя".

Крім того, ми писали, благодатний вогонь зійшов на Кремль: Влад Шевченко з "Ліги сміху" порадував українців захоплюючим пророцтвом.