Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Вова Дантес, який розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами в Instagram, де за ним стежить близько 710 тисяч людей.

Вова Дантес поділився серією селфі, які не на жарт стривожили його і навіть "ускладнили" життя. Справа в тому, що він дуже хотів чимось розбавити свій акаунт, щоб отримати реакцію від підписників, але не знайшов відповідного фото. Так йому на думку спала думка зробити нове, проте артист не сподобався собі на жодному.

Скріншот із Instagram, Вова Дантес

"Позуєш/фоткаєшся/дивишся/кривиш обличчя: Там занадто солодко. Та ні про що. Тут сильно позуєш. І так по колу 🥴" - зізнався він.

У результаті співак розпсихувався і власноруч довів себе, посварив і навіть зненавидів життя. Але потім до нього прийшло логічне питання, навіщо він усе це робив. Також Дантес попросив фанатів звернути увагу на третє фото, воно видалося йому кумедним.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

"Закінчується тим, що ти сидиш розлючений, свариш себе, ненавидиш життя і думаєш: "А на х..я все це було?! 🤬" - заявив Вова.

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес після розставання з Надією Дорофєєвою розповів про 9 вагітних жінок: "Дуже важко стримати гнів"

Як повідомляв Знай.ua, Надю Дорофєєву після розриву з Дантесом запідозрили у вагітності - українці "просканували" обличчя: "Чекаєте?"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва "в чаду" кохання з Кацуріним не забула і про страждання: "З порожнечею всередині і в нікуди"