Юрій Фальоса – український музичний продюсер, який працював з Ані Лорак, Мікою Ньютон та іншими менш популярними виконавцями.

Наразі стало відомо, що він виїхав з України... в рф. Хоча ще на початку повномасштабної війни скаржився, що окупанти зруйнували його будинок та офіс. Він хотів відновити житло, але про плани зрадити Батьківщину нічого не повідомлялося.

Юрій Фальоса, фото з фейсбук

Про це повідомила колишня зіркова підопічна Фальоси, співачка Маша Гойя. За її словами, вона продовжує спілкуватися із продюсером і не засуджує його рішення.

"Так, я з ним спілкувалася, буквально два тижні тому. Він зараз у рф, в Йошкар-Олі. Зруйнували його будинок і він змушений залишити Київ, і вирушити до мами. І він каже: "Маша , Ти знаєш, я дуже сумую за мамою", - розповіла вона.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Дівчина не вигадала нічого кращого, окрім як назвати цей вчинок "правильним", бо через війну треба бути поряд із близькими. Про те, чи Юрій думав перевезти краще маму в Україну - не повідомляється.

Фото зі сторінки Юрія Фальоси

Відомо, що чоловік більше не веде жодних соціальних мереж. Хоча це й зрозуміло, українці не залишили йому жодного шансу. Сторінку Юрія Фалеси у Facebook було видалено.

Нагадаємо, Ані Лорак переконана, що українці ще перед нею вибачатимуться за її втечу в рф: "Прийде той час"

Як повідомляв "Знай.uа", ексспівробітниця ДПСУ Плантовська залишила Україну після гучного скандалу: мажорка вирішила змінити життя

Знай.uа писав, син зрадника Балицького втік із родиною в Дубай: у Криму вже не безпечно