Популярна українська співачка Слава Камінська похвалилася струнким тілом, тренуючись у спортзалі. Відповідним фото вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Слава Камінська разом із дітьми проживає у Нідерландах, куди виїхала з початку повномасштабної війни. Зірка продовжує розвивати сольну кар'єру, а також активно займається саморозвитком, зокрема, відвідує спортзал.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Слава Камінська вирішила показати шанувальникам, як відбуваються її тренування та поділилася яскравим фото. Співачка постала в коротенькому топі та лосинах, що тісно обтягли її стрункі ноги і не тільки.

Слава Камінська. Фото: instagram.com/babaslavka

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

"Я зрозуміла, що велосипеди – моє все. Хоча на цих далеко не поїдеш. ПіСі: Мета цієї фотографії показати, яка я піз**та спортсменка", - підписала кадр виконавиця.

Реакція шанувальників не забарилася.

"А баба Славка все ще вогонь", "Вогонь баба", "Шикарна дівчина", "Дуже красива", "Мама думала Слава виростить слухняною дівчинкою, а вона взяла та натягла леопардові лосини", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Камінська не одягла ліфчик і порадувала Віталія Козловського: "Дала природа..."

Також наш портал інформував, Слава Камінська зізналася, чому не змогла перебувати в Україні: "Мені іноді дуже соромно".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Камінська обурила українців своєю "вимушеною відпусткою" за кордоном і ниттям: "Тримають силою".