Відома виконавиця, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто викладає будь-які публікації у соціальних мережах Facebook та Instagram.

Зовсім недавно ми писали про дивний вибір, коли вона вирішила "розкритися" перед публікою, розповівши про сімейне життя. Тоді вона пояснила, кого з дітей любить більше за інших.

Анастасія Приходько, фото: Instagram

Наразі у Stories вона розповідає про те, що у неї виникли серйозні проблеми зі слухом після серйозної хвороби. Це відбувається вже упродовж двох місяців.

"Найголовніше для музиканта - слух. Але, на жаль, нічого не змінюється. Вперше ходила на "зозулю". Це просто жах! Але слух не повертається", - заявила Анастасія Приходько.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Показати ще

Анастасія Приходько, скріншот: Instagram Stories

Не обійшлося, звичайно ж, без народної медицини, до якої артистці довелося вдатися, сподіваючись, що вона допоможе. Адже жодні ліки не дали позитивного ефекту.

"Головне, на корону здавала три рази, і це не вона! Якась затята хвороба мене наздогнала", - поділилася Анастасія Приходько.

Вона досі не знає, із чим пов'язана ця проблема зі здоров'ям.

Жінка, яка образила воїнів ЗСУ, скріншот: Telegram

Анастасія Приходько, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Анастасія Приходько не посоромилася "скандала" і зізналася, кого любить більше за інших: "Розтікаюся, як масло"

Як повідомляв "Знай.uа", Анастасія Приходько плакала ночами і боялася ще до війни, але новий чоловік все змінив: "Я люблю тебе, Лука"

Знай.uа писав, Анастасія Приходько зраділа коньяку на свято з чоловіком: "Жарти жартами, а вдома у нас маленькі діти"