В окупованому Росією Криму почалися спроби відібрати майно української співачки Софії Ротару через можливу підтримку Збройних Сил України.

Громадська організація "Ветерани Росії" звернулася до Генеральної прокуратури та Слідчого комітету РФ з цією справою. Зокрема, вони заявили, що співачка продала одну зі своїх двох квартир у Криму і зараз шукає покупців для готелю Villa Sofia в Ялті. Як повідомляють росЗМІ, крім того, у неї є квартира в Москві.

Скрін, Instagram Ротару

– Майно Софії Ротару в нашій країні має бути ретельно перевірено на наявність порушень законодавства. Для цього необхідно провести ретельну перевірку на придбання й розпорядження майном відповідно до законодавства і виконання податкових зобов’язань. У разі виявлення порушень, ми повинні бути готові вжити рішучих заходів і конфіскувати все майно Софії Ротару на території Росії, – сказав голова організації Ільдар Резяпов.

Він пропонує спрямувати гроші від продажу конфіскованого майна на підтримку бідних верств населення нових регіонів РФ та на допомогу добровольчим підрозділам, які беруть участь у бойових діях в Україні.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Раніше ми розповідали: Пропагандисти вигадали, чому Софія Ротару не виходить у люди з 24 лютого

Нагадуємо: Софія Ротару розпродає все житло в РФ, але в Криму залишила "про всяк випадок"

Також: Оля Полякова дозволила українцям як слід її "посмакувати" на очах у доньки Маші