Цей спін-офф буде доступний на їхній стрімінговій платформі.

Ми завжди мріяли про мультфільм Stranger Things у дусі суботніх ранкових мультфільмів, які ми любили з дитинства, і бачити втілення цієї мрії було неймовірно хвилюючим. Ми не можемо не бути в захваті від того, що придумали Ерік Роблс і його команда — сценарії та оформлення неймовірні, і ми не можемо дочекатися, щоб поділитися з вами новими! Пригоди тривають…, — сказали брати Даффери.

Створення нового мультфільму, інспірованого серіалом "Дивні дива", є одним з проєктів компанії, про який наразі надто багато деталей не розкрито. За розробку цього анімаційного серіалу відповідає команда Glitch Techs та творець Fanboy & Chum Chum, Ерік Роблес, у співпраці з Flying Bark Productions. До проєкту також долучилися брати Даффер, творці Stranger Things, та продюсер Шон Леві.

Грайте за Векну в цій новій пригоді Stranger Things у VR. Станьте дослідником невідомих реалій, формуючи розум вулика та приборкуючи порожнечу. Вторгніться у розуми та створюйте кошмари у своєму прагненні помститися Одинадцятій та Гокінсу. Stranger Things VR — це психологічний хоррор/екшн, розроблений Tender Claws на основні платформи VR взимку 2023 року, — йдеться у пресрелізі.

Хоча оригінальне шоу Stranger Things отримало продовження лише на п'ятий і останній сезон, компанія займається іншими проєктами на основі цього бренду. На кінець 2023 року планується випуск віртуальної гри, в якій гравці матимуть змогу зіграти за лиходія 4-го сезону Векна, щоб помститися Одинадцятій та Гокінсу.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше ми розповідали: 56-річний Венсан Кассель із "12 друзів Оушена" розстався з 26-річною Тіною Кунакі

Нагадуємо: Михайло Поплавський напередодні тридцятиріччя ректорства заявив про передачу повноважень

Також: Хто з дітей знаменитостей потрапив під шквал хейту під час війни