Успішна українська артистка та телеведуча Оля Цибульська розповіла, що імітує справжня жінка та порадувала шанувальників. Новий ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська приділяє чимало часу соціальним мережам і часто радує шанувальників не лише кадрами з особистого життя та своїм гумором. Зірка знімає коротенькі ролики, у яких сміється з різних життєвих ситуацій.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

На цей раз Оля Цибульська розповіла, що імітує справжня жінка. На думку виконавиці, сувора правда далека від ліжка.

"Справжня жінка не імітує оргазм, вона імітує, що в неї все нормально і їй не потрібно до психолога", - пожартувала на відео співачка.

Популярні новини зараз

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Шанувальників дуже порадувала чергова мудрість від зірки.

"Оля, звідки у Вас беруться ці космічні приколи?", "Суцільна щира щирість", "Про це точно правда. Дякую за сміх!", "А ніхто не напише що імітує оргазм)", "То точно", - написали в коментарях під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розповіла, як змінюються інтереси після 40 років, більше жодних діамантів: "Каннабіс дешевший".

Також наш портал інформував, солістка The Hardkiss Юлія Саніна з сумом визнала, що нічого не змінюється: "Лють і ненависть - єдине".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська готова показати "чужим" гострі зуби, якщо буде потрібно: "Кішка дрібна, але відкусить голову".