Українська актриса театру та кіно Олеся Жураковська часто викладає якісь публікації у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 75 тисяч людей.

Її ви можете знати за багатьма серіалами та фільмами - "Леся+Рома", "Свати", "Донбас", "Папік", "Кріпосна" і так далі. Зараз варто поговорити про інтерв'ю, яке вона дала Ростиславу Калацинському на Youtube, висловивши про акторів-українців, котрі люблять путінську владу.

Олеся Жураковська, фото: Instagram

"Юра Батурін жив зі мною в одному гуртожитку, у кімнаті з цим виродком Родіоном Юріним. Нічого людяного в них не залишилося, були вже тоді неприкаяні. Ці двоє в Україні народилися, росли тут", — заявляє Олеся.

Вона додала, що їм потрібно заборонити взагалі виїжджати з РФ, щоб вони не мали доступу до цивілізованого світу за підтримку путінського режиму. Адже Родіон Юрін, який народився в Маріуполі, підтримав окупацію та повне знищення міста.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Олеся Жураковська, фото: Instagram

А потім вона розповіла про загибель Романа Іваненка - капітана команди "Наш формат" (Ліга сміху) - не стримавши сліз. Бо для Олесі Жураковської чоловік запам'ятався одним із найсвітліших і найдобріших людей.

"Це сила, впевненість, дуже освічений, теплий, люблячий, закоханий у свою дружину Катерину, в Україну. У нас 12 людей з театру служить у ЗСУ. Рома виділявся серед них — був спокійним, впевненим. Рома потрапив у полон, і ці нелюди не надали йому допомоги, був тяжко поранений", - зазначила Жураковська.

Нагадаємо, хрещеник Олесі Жураковської з Росії зворушив актрису своїм антивоєнним листом: "Людина не пов'язана з національністю"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Папіка" Олеся Жураковська пригнічувала росіян ще в 2012 році: "У стовпчик більше не вважають?"

Знай.uа писав, Олеся Жураковська згадала найбільшу помилку молодості, яку не виправиш: "Його вже немає"