Відома українська блогерка, модель, колишня Микити Добриніна та мати їхнього спільного сина Даша Квіткова, яка продовжує вести активний спосіб життя після розставання з чоловіком, вирішила трохи порадувати фанатів яскравими кадрами.
У цьому їй допомогла її фотограф, яка влаштувала для Даші Квіткової справжній фотосет, де можна побачити усі чудові боки підтягнутої постаті зірки.
Про це стало відомо завдяки новій Stories Даші Квіткової, яку вона постраждала від свого фотографа в мережі Instagram.

Даша Квіткова, фото: Instagram

Фотограф опублікувала video Reels і ніяк не підписала кадри. Майстер фотографії ніяк не підписала кадри, а лише залишила безліч хештегів та емодзі у вигляді леопарду. Тим самим фотограф нагадала, що Даша Квіткова справжня грайлива кішечка.
Пропонуємо нашим читачам побачити "найгарячіші кадри" з цієї невідомої фотосесії, і знайти для себе щось нове в цих знімках. Шанувальниками Даші точно сподобається:
Даша Квіткова, фото: Instagram

Даша Квіткова, фото: Instagram

Даша Квіткова, фото: Instagram

Варто також нагадати той факт, що переможниця романтичного реаліті "Холостяк" та українська блогерка Даша Квіткова після розлучення з Микитою Добриніним задумалася про кардинальні зміни у зовнішності.
Нагадаємо, Даша Квіткова після розлучення з Добриніним навчилася сама собі робити приємно: "Перш ніж чекати цього від чоловіка...".