Знаменита українська співачка, дружина Олексія Потапенка Настя Каменських зовсім недавно схвилювала шанувальників заявою, що ризикує назавжди втратити голос через проблеми із голосовими зв'язками. Зараз зірка проходить лікування та кілька разів на день відвідує лікаря. Кадрами вона поділилася в соцмережі instagram.

Настя Каменських розповіла, що зараз переживає не найпростіший період свого життя. Їй щодня по два рази доводиться відвідувати лікаря та терпіти неприємні процедури, щоб вилікувати голосові зв'язки.

Настя Каменських, фото: Instagram

"Зараз я проходжу інтенсивне лікування і бачу свого лікаря щодня по 2 рази. Щоразу це не найприємніша процедура, тому що у 4 етапи мені прямо на голосові зв'язки заливають необхідні ліки", - розповіла співачка.

Настя Каменських зазначила, що існують спеціальні ін'єкції, які здатні полегшити роботу голосових зв'язок, але їх використання небезпечне, тому вона проходить курс інтенсивного лікування і має намір вже незабаром повернутися в дію.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux

"Іноді можна зробити спеціальні ін’єкції, які на такий короткий термін, як пів години, полегшують роботу голосових зв‘язок. Але, на жаль, на весь час і кожен день такого не можна робити. Це може бути єдиноразовою екстреною мірою, як заморозка болю у спортсменів, яка може спрацювати для одного короткого виступу. Але робити це щодня та відпрацювати підряд декілька довгих концертів - дуже ризиковано", - поділилася зірка.

Раніше портал Знай повідомляв, Настю Каменських запідозрили у розлуці з Потапом через зради: "Налаштована на сім'ю..."

Також наш портал інформував, Настя Каменських втратила голос і потребує термінового лікування, але українці безжальні: "На пенсію".

Крім того, ми писали, Настя Каменських розповіла про важливу відмову, знав і Потап: "Не відпускайте своїх чоловіків".