Знаменита українська виконавиця Оля Полякова іронічно посміялася зі зрадниці Ані Лорак, яка заявила, що в Україні її замовили і не давали працювати. Свою промову "королева ночі" опублікувала в instagram.

Ані Лорак почала шукати виправдання своєї зради та заявила, що в Україні її замовили та не давали нормально працювати. При цьому вона нібито не може назвати, хто ж був тим самим замовником. Оля Полякова відреагувала на заяву скандальної співачки.

Оля Полякова, фото Знай.ua

"Вже другий день ЗМІ верещать від заяви Ані Лорак, яка сказала, що в Україні її замовили, не давали працювати, ставили умови політичні сили. І все це було замовлення, але замовника вона не може назвати. Я хочу сьогодні назвати цього замовника. Цей замовник – я”, – іронічно заявила співачка.

Оля Полякова, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

На цьому Оля Полякова не зупинилася та продовжила іронізувати.

"Я хотіла бути найкращою, збирати стадіони, найпопулярнішою і цей трон хотіла займати я і бути королевою №1. Не тільки Ані Лорак я замовила. Ще ось і Світлана Лобода сказала, що були проплачені акції, що на неї було замовлення і що люди, імен яких вона не може назвати, платили за зриви її концертів. Так, платила я, грошима свого чоловіка, бо, звичайно, за все платить він", - продовжила зірка.

Українці оцінили віртуозний стьоб співачки.

"Оля, ти найкраща", "Оля - 5 балів!", "Замовте ще того пашу Мерседеса, росія на нього чекає", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, "Тато мене не дуже любить": Маша Полякова зізналася, наскільки далеко зайшла зі своїм новим хлопцем.

Також наш портал інформував, Оля Полякова розповіла про свою 98-річну тезку, яка хотіла знову воювати: "Я вірю в одне, у перемогу".

Крім того, ми писали, "Хворобливе питання": Світлана Лобода розповіла, чому обрала Україну, але продовжує співати російською.