Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Війна змінила життя та зруйнувала плани багатьох українців, включаючи Насті Каменських. В інтерв'ю "Viva" вона розповіла, чи поставила на паузу мету стати мамою. Їй у мережі часто нагадують, що вона ще не народила від чоловіка Потапа, залазячи до їхнього особистого життя.

Потап та Настя Каменських, фото: Instagram

Співачка наголосила, що це особисте питання кожної сім'ї, тому вирішувати його мають партнери виключно між собою. Її регулярно завалюють непроханими порадами.

"Коли з'явиться дитина, коли зародиться нове життя — це особисте питання кожної сім'ї, і його мають вирішувати між собою тільки майбутні мама і тато. Аж ніяк не родичі, друзі, ті, хто любить роздавати поради на кшталт "Тобі пора вже, на що ти витрачаєш своє життя?". Це я не тільки про себе кажу, а і про різних жінок, бо багато чого чую і бачу", - заявила вона.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Каменських наголосила, що вони з Потапом конкретно не планують народження дитини на якусь дату чи рік, а просто чекають і вірять, що усьому свій час.

"Ми всі різні, у кожного свій шлях, свій «таймінг» життя і важливих подій. Станеться, коли станеться. Ми не всесильні і планувати на конкретний час нове життя я не вважаю правильним, як мінімум навіть з поваги до майбутньої дитини", - додала Настя.

Настя Каменських, фото: Instagram

Нагадаємо, Настя Каменських втратила голос і потребує термінового лікування, але українці безжальні: "На пенсію"

Раніше ми писали про те, що співачка GIP C звинуватила Потапа у флірті за спиною у Насті Каменських заради кар'єри: "Вночі, з лисим Льошем"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських розповіла про важливу відмову, знав і Потап: "Не відпускайте своїх чоловіків"