Знаменитий український музикант, фронтмен популярного гурту "Бумбокс" Андрій Хлівнюк показав, як в Україні наживаються на темі війни та ображають воїнів ЗСУ. Кадром він поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андрій Хливнюк поділився фото, на якому знято ковбасу, названу на честь ЗСУ. Ймовірно, це був маркетинговий хід виробника, щоб збільшити продаж продукції. Втім, якщо це і якийсь "шляхетний" крок задля підтримки воїнів, то він із тріском провалився.

Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube

Музикант, який сам є воїном ЗСУ та став на захист країни з перших днів повномасштабного російського вторгнення, не стримав гніву у бік авторів цього "шедевра".

"Передайте хтось їм, що вони довб**оби", - йдеться у підписі до фото.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Ковбаса "ЗСУ". Фото: скрін instagram stories

До речі, це далеко не єдиний випадок, коли підприємці намагаються заробити на темі війни і часом сягають дуже абсурдних речей. Наприклад, запальнички з гравіюванням воїна, якого беззбройним стратили російські окупанти за слова "Слава Україні". Також заробляють на продажу фейкових медалей за оборону міст та інше в тому ж дусі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Хливнюк із "Бумбокс" зворушив українців новим кадром з фронту: "Молюсь щодня".

Також наш портал інформував, Олександр Положинський із перев'язаною особою та "синяками" змусив українців схопитися за серце: "Я в тилу".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв бізнес на "патріотизмі": українців почали годувати шаурмою в кольорах національного прапора.