Відома українська співачка Тіна Кароль продовжує збирати гроші у всьому світі. Крім благодійних концертів, вона ще й відкрила спеціальний фонд на початку повномашстабної війни.

Про це вона розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно там жінка розповідає всю правду про війну в Україні та допомагає громадянам.

Тіна Кароль, фото: Instagram

Тіна Кароль сама була змушена терміново залишити свій будинок через війну в Україні, тому розуміє біженців як ніхто інший. Саме тому жінка регулярно виступає на благодійних концертах, де збирає гроші.

В опублікованому ролику вона показала найбільший у світі літак "Мрія", зруйнований окупантами в перші дні війни. Це велика втрата для країни.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Спочатку було показано кадри того, як вона лежить зруйнована на аеродромі Гостомеля, а потім кадри з минулого, у дії.

Тіна Кароль, фото: Instagram

При цьому варто зазначити, що не все втрачено. "Антонов" хоче відновити АН-225 "Мрія" та просить допомоги у світу. Наголошується, що для цього є всі підстави – конструкторська та науково-технічна документація, а найголовніше – наявність, велике бажання та натхнення колективу ДП "Антонов". При цьому вказується, що у тяжкий час для України та ДП "Антонов" коштів на вирішення цього завдання не вистачає.

Тіна Кароль, фото: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль змусила Олену Зеленську ревнувати та пишатися одночасно: "Він не залишив".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль поверне російську мову у свою творчість: Ваня Рассел розповів, що і Лобода з Барських "шахраюють".