Співачка Ані Лорак, яка через свої дії опинилася під санкціями в Україні, продовжує вдавати, що нічого не сталося. Артистка зібралася в тур із концертами російськими містами. Але річ у тому, що навіть "на болотах" вирішили відмовитися від концертів "мовчунки".

В Україні її називають зрадницею, а в утворенні рф - артистом, який збирає гроші для тих, хто "стрілятиме по їхніх хлопцях". Ось така ситуація.

Про це стало відомо завдяки інформації від Telegram-каналу "Батальон Монако".

Публікація "Батальйона Монако", скріншот: Telegram

"Ані Лорак вирушає в тур росією! Те, що вона зрадниця, вже всім зрозуміло. Але. За останні 10 років у неї жодного хіта. Жодної сучасної пісні, яка б завірусилася в соцмережах. Хто ходить на її концерти? Навіщо? Там же банально нічого слухати.", - повідомляється в публікації Telegram-каналу "Батальйон Монако".

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Все не так, як переставляла собі співачка, що вона поїде з концертами та заробить грошей, щоб нібито перерахувати кошти українцям.

Новини про концерт Ані Лорак, скріншот: Google.com

За фактом вийшло, що у місті Краснодар, де концерт мав відбутися 27 квітня, місцеві жителі викупили усі квитки, а ось мер міста заборонив проводити захід. Незручно вийшло, чи не так?

Нагадаємо, Ані Лорак знову "прилетіло" до Росії, Ірина Федишин зла не на жарт: "Вона вже не українка. Це просто дно".

Раніше повідомлялося, що війна в Україні таки дійшла до Ані Лорак, але з іншого боку: росіяни знищили будинок.

Також, донька "заслуженого Д'Артаньяна" Михайла Боярського поплакалася, що їй нема куди поїхати відпочити: "Чому не можна просто жити?".