Відомий український артист Потап вирішив порадувати своїх шанувальників у складний для всіх час. Порівняв полонених російських окупантів із тваринами.

Публікація з'явилася на його сторінці в соціальній мережі Instagram, і знайшов він кліп на просторах інтернету, найімовірніше. Артист є активним користувачем цієї платформи, і використовує її зараз для того, щоб доносити правду про війну в Україні до всього світу.

Олексій Потапенко, фото: Instagram

При цьому, не забуває він і веселити своїх шанувальників, оскільки всі вже втомилися від постійної перевірки новин щогодини. Потрібно зберегти своє ментальне здоров'я.

У ролику чоловік розповідає, що приїхав до села, і побачив двері дерев'яні, де вибито букву "Z", яка стала символом "перемоги" для російських окупантів, і свастикою для всього цивілізованого світу.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Він відчинив ці двері, і все зрозумів - там лежали свині, або як назвав їх авторка ролика - полонені.

У коментарях користувачі почали писати про те, що це їх повеселіло, і не потрібно так образливо про тварин, адже вони набагато кращі за російських окупантів.

"Шо ви ось це кабанчиків ображаєте"; "Не кривдіть свинок"; "Навіть вони кращі, такі милі"; "Ці полонені підуть походу у видаток на Великдень".

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Потап написав для Каменських пісню про душу українського народу, але викинути з голови "Волонтера" неможливо: "Таке намудрив".

Раніше ми повідомляли, що Потап зрозумів, що цього більше не сховати і не приховати, підключився Анатолій Анатолій: "Як знайти цю?".