Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва декілька місяців тому випустила спільну пісню "Щоб не було" зі своїм хлопцем Михайлом Кацуріним і зазвичай виконувала її на сцені одна, але не цього разу.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін. Фото: скрін youtube

Співачка запросила свого обранця заспівати разом, хоча він тоді сидів у залі і явно не був до такого готовий. Михайло соромився, втискався в крісло, але все ж таки зважився виступити з артисткою.

Так парочка вперше наживо заспівала свою пісню про кохання, якому ніщо не підвладне, а слухачі буквально вибухали від захоплення. Кацурін зізнався, що відчув і страх, і кайф.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Поїхав в останній концерт туру послухати кохану. Сиджу в залі, нікого не чіпаю. Виходь, каже, співай зі мною. Вийшов, заспівав. Ледь не зомлів від страху. Кайф дикий", - поділився він.

Після Дорофєєва запально танцювала поряд зі своїм обранцем, похитуючи стегнами та оголеною талією. Він додав, що вдома вона поводиться так само.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва в тоненькій маєчці налякала українців схудлим виглядом: "За Дантеса такого не було"

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва показала себе такою, якою її бачить тільки Кацурін: "Називайте мене с*кс"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва загіпнотизувала оголеним животом і "вишеньками", що стирчать: "Як можна бути такою..."