Народний депутат Микола Тищенко частенько опинявся у центрі гучних, а іноді й ганебних скандалів. Нещодавно він викликав обурення українців своєю поїздкою до Таїланду, який відвідав нібито в "інтересах держави" під час війни.

Це стало приводом як для хейту, так і для жартів. Коміки "Квартал 95" розіграли сценку у кабінеті керівника фракції "Слуга народу" Давида Арахамія. Євген Кошовий відіграв головну роль - Миколи Тищенка, який тільки-но повернувся після "дипломатичної місії" з Таїланду. При цьому виглядав він засмаглим і відпочилим.

Кошовий та Крапов, кадр з відео

Його колега Юрій Крапов у ролі незадоволеного Арахамія висловив усе, що насправді хотілося б багатьом українцям прокричати в обличчя Тищенка. Вони пригадали, що нардепа виключили із партії "Слуга народу".

"А хто проголосував за моє звільнення? Навіть ті, хто хотів поїхати зі мною і в них не вийшло? Давиде, ти повинен мене повернути", - сказав Кошовий у ролі Тищенка.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

"Арахамія" заявив, що їм у партії не потрібна людина, яка досі сміється зі слова "мандат" і загалом його зовнішній вигляд не відповідає народному депутату. "Тищенко" продовжував гнути свою лінію, що всі звинувачення на його адресу - це лише "плітки". Далі пішли фото Тищенка біля океану, де він відпочиває.

"Коля, повертайся до Таїланду, рятуй нашу Україну від себе", - підсумував "Арахамія".

Загалом коміки знатно пожартували з Тищенка, а зал просто заливався сміхом.

Нагадаємо, дружина "котлети" Тищенко підігріла скандал із Таїландом гарячими фото: вважає, що вдасться перетворити на жарт

Раніше ми писали про те, що Микола Тищенко знайшов винних у своїй брехні: "Дискредетуєте державу"