Михайло Заливако поділився жартівливим відеороликом із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком у головній ролі.

Відповідна публікація з'явилася на його офіційній сторінці у соціальній мережі.

Михайло Заливако. Фото: instagram.com/holostyachka__stb/

Автори ролика додали маячному виступу Лукашенка "перчинку" у вигляді двох дам легкої поведінки.

"Ну бл*ха ... чому так смішно??", – запитує Заливако, публікуючи ролик із Лукашенком та двома дівчатами з фільмів для дорослих.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube

"Я зараз вам покажу, звідки на Білорусь готувався напад. І якби за 6 годин до операції не було завдано превентивного удару по позиціях – 4 позиції, я зараз покажу, карту привіз. Вони б атакували наші війська Білорусі та Росії, які були на Тому не ми розв'язали цю війну, у нас совість чиста. Добре, що почали: біологічна зброя, найбільші електростанції атомні...", - говорить білоруський диктатор.

"Ахах, блін, картоплі захотілося смаженої", "Три підстилки", "Це вже третя версія цієї розповіді, але щоразу істерика", - пишуть коментатори.

"Дранік брехливий", "Порнхаб преміум", - додають інші.

Нагадаємо, що "Холостяк" Михайло Заливако схопив на руки перелякану Анну Богдан у Швейцарії: "По її обличчю не дуже видно".

Раніше ми повідомляли, що "колишня" Заливака Алла Павлівна розповіла, як знущаються з дівчаток на "Холостяку", Решетник найбільше: "Гріші пох*й".

Також стало відомо, що Алекс Топольський викинув подарунок, а редактори залякали штрафами: Аделіна Делі видала ще правди про шоу "Холостяк".