Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram.

Анастасія Покрещук зробила чергову операцію щодо зміни імплантів для грудей та дещо новеньке – лабіопластику, яка передбачає корекцію розміру та форми статевих губ. Вже за традицією, дівчина майже всі процеси відновлення показала аудиторії, зокрема те, як вона відходила від наркозу.

Анастасія Покрещук. Фото: Instagram

У такому вразливому стані люди можу наговорити будь-що, і Покрещук не стала винятком.

Вона вирішила поділитись тим, як у неї пройшов перший сексуальний досвід. Відкликалася Анастасія про цю подію не надто позитивно, більше того, вона навіть не могла згадати, коли відбувся її перший інтим. Зірка без сорому зізналася, що не відчула болю.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Не хочу бути незайманою ніколи. Я взагалі не знаю, не пам'ятаю. Так не можна говорити, але мені по*уй. Мені 34 роки. Просто я не відчула, як воно порвалося все, не був прям болі, як кажуть. Мені було нормально одразу", - сказала Покрещук.

Подруга Насті, яка знімала відео, теж була здивована через її слова, а шанувальники в коментарях жартівливо до цього поставилися.

Нагадаємо, вийшла на "полювання": епатажна Покрещук перетворилася на дівчину вамп і зажадала нового коханця

Раніше ми писали про те, що найвідоміша "пацанка" зі штучними вилицями розповіла про недоречні питання: "Мені все ох**нно"

Як повідомляв Знай.ua, "Пацанка" Покрещук зізналася, що її справді збуджує - інтим не пропонувати: "Господи, закрий мої кредити"