Відома українська хореографиня Олена Шоптенко розповіла, як провела перші три тижні війни в Україні. Звичка мала виробитися за 21 день.

Пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка раніше публікувала кадри зі свого життя, але зараз постійно перевіряє новини про війну та допомагає звичайним людям та військовим.

Того разу, рік тому, коли всі ми жили в жаху і не знали, що на нас чекає в майбутньому, майже через місяць війни, вона заговорила про звички, які повинні були виробитися за 21 день.

Олена Шоптенко. Фото: Instagram

"Сьогодні 21 день, як я, прокидаючись щоранку, насамперед зі страхом читаю новини про те, як минула ніч — відчуваю сильний біль і ненависть, плачу, потім злуюся; злюся; переглядаю телеграм-канали - перевіряю, поширюю, турбуюся; знову переглядаю новини - плачу, потім злюсь", - сказано під постом хореографа.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Далі Олена Шоптенко зазначила, що це зовсім не ті традиції, які вона хотіла б закріпити у своїй пам'яті та житті. Їй хотілося б, щоб усе це було звичкою, якої легко позбутися.

Олена Шоптенко

Але, при цьому, вона не хоче позбавлятися ніколи почуття захоплення українцями.

"Нашими сильними духом і вільними людьми, самовідданими волонтерами, безстрашними жінками, які будь-що рятують своїх дітей, нашими непереможними воїнами на всіх фронтах. Це подяка за те, що близькі живі, за великодушність і допомогу оточуючих", - продовжила вона.

Вона пишається своєю країною і ніколи не забуде все те, що зробили військові ЗСУ для всіх нас.

Нагадаємо, що Олена Шоптенко з "Танців зі зірками" стала частиною індійського бойовика, який прославився на весь світ: "До перемоги".

Раніше ми повідомляли, що Олена Шоптенко з "Танців із зірками" об'єднала українців та захотіла знову "захопити" Європу: "Нам вдалося".