Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, особливо жінок.

На цей раз Ольга Горбачова в Instagram відверто зізналася, що довгі роки їй було складно приймати любов свого чоловіка, адже в дитинстві вона не відчувала цього до себе. І навіть добрі слова зірка сприймала так, ніби вони призначені не для неї.

Горбачова та Нікітін, фото Instagram

"Я приймала на свій рахунок всю дурню, яку люди мали в своїй голові та викидали з неї, як сміття. Бо так, я - амбіційна, відома та "маю звикнути". Звикати до такого, це вбивати всі привілеї, які дає тобі реалізоване та повноцінне життя", - додала вона.

Також вона звернулася до жінок і заявила, що в результаті перемагає засудження самого себе, а страх сили, за її словами, переслідує кожну з нас усе життя. Артистка вкотре нагадала, що своє справжнє "я" треба приймати та любити.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Я - майстер не тільки в саморуйнуванні, але і в прийнятті досконалості та сили цього руйнування", - написала Горбачова.

Нагадаємо, Ольга Горбачова розкрила секрети другого шлюбу з продюсером Нікітіним: "Не давайте йому обтяжувати вас"

Раніше ми писали про те, що дружина продюсера Нікітіна Горбачова заспокоїла українців і порадила дати волю почуттям: "Це природно"

Як повідомляв Знай.ua, дружина продюсера Нікітіна Горбачова розкрила секрет стрункої фігури - залишити десерт ворогові: "Ефект є"