Відома російська балерина та актриса Анастасія Волочкова, яка прославилася гучними скандалами та своїм черговим шпагатом, знову здивувала свою армію шанувальників постом у соцмережі Instagram.

"Згадуючи мій улюблений край і тепло. Бажаю всім світлого дня. Я дуже ціную красу у всьому. А моя підготовка до вистави 1 квітня вже почалася", - написала вона під знімком .

На фото Анастасія у купальнику тілесного кольору, розшитому блискітками у зоні декольте та бікіні. Її ноги оголені, а босоніжки на платформі нагадують "привіт" із 2000-х.

Скрін, Instagram Волочкова

"Після фоток з аеропорту ці вже не в топі", "Чому не лікуєшся? Глибоко хвора людина", "Хто про що, йде війна, а швабра все Мальдіви та Мальдіви", - пишуть коментатори .

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

"А де і в чому тут краса???", "Тільки в запаленому мозку білого лебедя, який протух і розкладається", "Це фото просто крик розпачу якийсь!"

Скрін, Instagram Волочкова

"Славу богу, що ви поміняли балет на цирк. Поважаю ваш вибір, давно пора", "Настенька, Ви Дімочку працювати відправте. Звик до безкоштовної годівниці у Вас вдома, та й на Мальдіви, мабуть, розраховує. Може Ви не в курсі, але рубль впав і ціни на продукти і гаряче Вами улюблені алкогольні напої сильно дорожчають. Усіх годувати і напувати - це скільки ж працювати потрібно! , – радять балерині шанувальники.

Скрін, Instagram Волочкова

Нагадаємо, що Волочкова з Джигурдою видали огидне п'яне видовище любові до путіна: "Ми за росію".

Раніше ми повідомляли, що Волочкова бридко облизала те, що насадив на дриль Джигурда: "Уся країна бере до рота і передає у спадок".