Комікеса та актриса шоу "Жіночий квартал" Катерина Нікітіна, яка прославилася завдяки участі в "Лізі сміху", як член команди "Лукас", переживає війну разом із найближчими людьми.

Незважаючи на страх і всі випробування, дівчина залишається вдома і не втрачає оптимізму. Одначі Катерина опублікувала пост на своїй сторінці в Instagram і поділилася надіями та планами на майбутнє.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Свою публікацію Нікітіна розпочала рядками з легендарної пісні українського рок-гурту "Океан Ельзи" - "Обійми" : "Коли настане день, закінчиться війна..."

А що буде далі? Артистка впевнена, що після завершення війни всі українці влаштують святкування:

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

"Ми всі так яскраво святкуватимемо.. Ми так багато посміхатимемося, так багато обійматимемося... І це буде зовсім скоро. Вірю в Україну! Вірю у ЗСУ" - пише артистка "Жіночого кварталу".

Публікацію Катя Нікітіна доповнила зворушливим фото. На знімку дівчина позує поруч із найближчими людьми. Усі п'ятеро в домашній одязі, без зачісок чи макіяжу лежать у купі подушок, мабуть, на підлозі. На обличчях можна побачити втому. Незважаючи на це, і Катя, і її близькі знаходять сили посміхатися та вірити у найкращий результат.

Нагадаємо, що зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна зняла одяг і показала себе у всій красі: "Весна, роздягайтеся".

Раніше ми повідомляли, що красуня Кравець із "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна показала улюблену позу: "Розтягувати можна".

Також стало відомо, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" у шкіряному вбранні спробувала спокусити одруженого Ігоря Ласточкина: "Точно запал".