Відомий український артист Олександр Пономарьов показав твір одного зі школярів у Донецькій області, який він написав навесні 2022 року.

Українець вірить, що перемога станеться зовсім скоро, а влітку збирався на відпочинок до Криму.

кримський пляж

Пост був опублікований на його сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно там зараз з'являються новини про війну, а також допомогу військовим та волонтерам.

На той раз чоловік поділився твором школяра з Сєвєродонецька. Він розповів, які перспективи найближчим часом у України. Усі вони позитивні.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

На початку березня 2022 року в школі їм задали написати твір на тему, які у них плани на весну, і один із творів викликав особливе захоплення.

"Спочатку ми виграємо війну, а потім Євробачення. Пізніше буде тепло, і ми всією країною поїдемо до Криму на море" - написано у зошитку дитини.

Цілком можливо, що слова пророчі, адже Kalush Orchestra і справді перемогли на Євробаченні 2022 року. Цілком імовірно, що інша перемога нас триває вже 2023 року.

Що стосується Криму - питання досить складне, адже Російська Федерація відмовляється визнавати, що анексія була незаконною, і навряд чи це зробить найближчим часом, але ми всі віримо, що незабаром ми все засмагатимемо на пляжах Ялти, як раніше.

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов здивував унікальними кадрами зі своїм сином: "Боженька оберігає".

Раніше ми повідомляли, що Олександр Пономарьов пішов стопами Віктора Ющенка: "На мене дивилися, як на прибульця".