Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA та учасниця шоу "Танці зі зірками" Олександра Заріцька має велику армію шанувальників, яку часто радує свіжими постами в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 310 тисяч людей.

Олександра Заріцька вже декілька місяців подорожує країнами Європи з благою метою - підтримати рідну країну та народ під час війни, морально та фінансово. Так, вона нещодавно виступала для українців у Лондоні, але ця поїздка відзначилася не лише благодійним концертом Sound of Ukraine.

Олександра Заріцька. Фото: Instagram

Також співачка за один день встигла побачитись з українськими дітьми у Посольстві України та відвідати службу у греко-католицькому храмі.

"Ці атмосфера, підтримка, емоції! Ця гордість — належати до нашої великої родини українців. В будь-якій точці світу. В такі моменти, ми — єдине ціле. Дякуємо кожному, хто розділив цей день з нами", - написала Заріцька.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Команда Заріцької виступала у неповному складі через недавній скандал з Андрієм Щегелем та Тарасом Голубковим, які виїхали з країни і вирішили не повертатися, а один із них зовсім зняв кліп для співачки в росії. Наразі чоловіки з гурту чекають на дозвіл на виїзд.

"Тим часом ми вже в наступній країні, де очікуємо на суперважливий виступ! Далі буде ❤️" - заінтригувала вона.

Нагадаємо, Олександра Заріцька з "KAZKA" мріє про заміжжя та дітей - кохання змінило все: "Весілля після перемоги"

Раніше ми писали про те, що Олександра Заріцька з "KAZKA" перед важливою подією дістає все те, що любить у собі: "Жити далі"

Як повідомляв Знай.ua, Олександра Заріцька з гурту KAZKA вирішила дізнатися, як вона жити без кохання: "Ми цього не дізнаємося"