Переможниця романтичного реаліті "Холостяк" та українська блогерка Даша Квіткова вразила красою, гуляючи вулицею з величезним букетом квітів. Відповідним роликом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Нещодавно стало відомо про розрив відносин між Дашею Квітковою та Микитою Добриніним. Пара прожила разом майже п'ять років, але у відносинах утворилася криза, яку їм не вдалося побороти, навіть заради маленького сина.

Даша Квіткова. Фото: скрін youtube

Незважаючи на недавнє розставання з чоловіком, Даша Квіткова не сумує і намагається знаходити позитив і маленькі радості в житті. Так, наприклад, на своїй сторінці вона вразила яскравим роликом, на якому гуляє на вулиці з розкішним букетом тюльпанів.

На тлі того, що блогерка розійшлася з Микитою Добриніною деякі шанувальники припустили, що вона вирішила навчитися сама себе тішити такими приємностями, як квіти.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

"Сама собі подарувала квіти, зізнавайся", "І що тут такого? Теж часто купую квіти, тому що я так хочу. Перш ніж чекати цього від чоловіка, треба вміти радувати себе самій!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Квіткова затьмарила навіть Полякову і показала, як має виглядати молода матуся: "Мамасіта така солодка".

Також наш портал інформував, Даша Квіткова зняла з себе все, щоб показати груди після розлучення з Добриніним: "Ніхто і не сумує".

Крім того, ми писали, Даша Квіткова після розставання з Добриніним задумалася про кардинальні зміни у зовнішності: "Відмовте мене".