Відомий російський гуморист, телеведучий, шоумен та чоловік Алли Пугачової Максим Галкін здивував шанувальників несподіваним перетворенням на знаменитого кіноперсонажа, якого зіграв Джонні Депп. Відповідний знімок він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін з перших днів повномасштабної війни підтримав Україну та розкритикував злочинні дії Кремля. Він разом з Аллою Пугачовою та дітьми залишив будинок, але й в іншій країні їхнє життя склалося непогано. Шоумен активно гастролює та радує шанувальників яскравими кадрами.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube

Так цього разу Максим Галкін здивував несподіваним перетворенням. Артист з'явився в образі знаменитого капітана Джека Горобця з "Піратів Карибського моря", якого зіграв Джонні Депп. Варто зазначити, що гримери дуже постаралися і візуально важко знайти значні відмінності від персонажа голлівудського актора.

"Справжній Джек Горобець! На мою ви більше підійшли б на цю роль", "Сподіваюся це перетворення увійде в концертну програму? Вам дуже йде!!!", "Таланлива людина талановита у всьому", "Джонні Депп оцінив би. Бажаю знайти тобі свою Чорну перлину, капітан Галкін", - написали у коментарях.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, більше не виникне сумнівів, чия дочка Максим Галкін показав переконливий доказ про Аллу Пугачову.

Також наш портал інформував, Пугачова похвалилася фігурою як у дівчинки і нагадала, що народилася ще за Сталіна: "А я все ще співаю".

Крім того, ми писали, Максим Галкін показав, як діти не дають занудьгувати Аллі Пугачовій, доки він у роз'їздах: "З вас 100 доларів".