Ксенія Мішина запам'яталася українцям за роллю в серіалі "Кріпосна", феєричній участі в шоу "Танці з зірками" і, звичайно ж, за романтичним проєктом "Холостячка", який не менш запам'ятовується.

Багато хлопців із "Холостячки" позитивно проявляють себе у захисті України від російських окупантів, але є й ті, хто особливо "відзначився". Це стосується колись улюбленця українок, котрий підкоряв своєю ніжністю та вразливістю – Андрія Шатирка.

Андрій Шатирко, Холостячка, скріншот з відео

Ксенія Мішина відповіла, що думає про учасника "Холостячки" Андрія Шатирка, який виїхав з України і перебуває зараз на Балі.

У програмі "Неймовірна правда про зірок" розповіли про публічних людей, які зникли під час повномасштабної війни. Зокрема, журналісти згадали про Потапу, Дмитра Ступку, Олега Винника та Андрія Шатирка.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

При цьому Мішина на прем'єрі анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня" відповіла, що думає про виїзд власника агентства з просування у YouTube, блогера та музиканта Шатирка з України.

"Це особистий вибір кожного. Мені здається, що це якийсь особистий біль людини і він таким чином існує, проявляється", - сказала акторка.

Ксенія Мішина, фото: Instagram

Також про Шатирка висловився і актор Олексій Тритенко, який служить у ЗСУ.

"Ну козел. Все просто. Ніхто і нікого ні до чого не примушує. Ну, коли в країні гинуть люди, не найкраща ідея виставляти щасливі фото", - наголосив він .

Нагадаємо, що "Холостячка" Ксенія Мішина схрестила ніжки від задоволення: "Це той момент...".

Раніше ми повідомляли, що Андрій Шатирко з "Холостячки" впіймав себе у френдзоні Софії Стужук: "Шептала ти тільки мій".