Знаменитий російський комік, телеведучий, шоумен Максим Галкін показав, як виглядав у шкільні роки. Рідкісним архівним відео він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін активно гастролює практично у всьому світі, але не забуває і про шанувальників, які можуть спостерігати за ним лише у соцмережах. Він регулярно радує новими публікаціями, показуючи кадри з виступів, моменти із сімейного життя та інше.

Максим Галкін, кадр із інтерв'ю

На цей раз Максим Галкін вразив шанувальників воістину рідкісним роликом, на якому він за шкільною партою відповідає на запитання вчительки. За його словами, це було знято, коли він ходив у восьмий клас.

"У цьому архівному відео я в класі 8-му, напевно. Потрапив я на плівку виключно завдяки популярності нашої вчительки російської та літератури", - написав артист.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Шанувальники захопилися тим, яким гуморист був у шкільні роки.

"Милий ботанік", "Максим, так ви завжди були інтелігентним та талановитим. І голос майже не змінився", "Як цікаво побачити Вас у шкільні роки. Та ще ось так, на уроці літератури! Супер!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, більше не виникне сумнівів, чия дочка Максим Галкін показав переконливий доказ про Аллу Пугачову.

Також наш портал інформував, Пугачова похвалилася фігурою як у дівчинки і нагадала, що народилася ще за Сталіна: "А я все ще співаю".

Крім того, ми писали, Максим Галкін показав, як діти не дають занудьгувати Аллі Пугачовій, доки він у роз'їздах: "З вас 100 доларів".