Чак Норріс розповів про свою епічну битву з Брюсом Лі наприкінці "Шляху Дракона".

Сходження до слави голлівудської легенди бойових мистецтв, якому 10 березня виповнилося 83 роки, почалося лише після його незабутньої співпраці з Лі над комедійним бойовиком 1972 року.

Говорячи про свою битву з гонконзькою зіркою, який одного разу сказав, що зустрітися з ним віч-на-віч було б однаково, що "поборотися з дитиною", Норріс розповів про вплив цієї сцени на деяких глядачів.

За сюжетом Пол Гордійчак знайомий з Чаком Норрісом, у нього навіть є дитяче фото з ним

У давно втрачених кадрах він розповів, що насправді сталося у бою, розвінчуючи одну теорію.

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

У "Шляху Дракона" Лі та Норріс, два найвидатніші майстри бойових мистецтв усіх часів, кожен із майже безпрецедентною присутністю на екрані, билися на смерть у римському Колізеї у вирішальному фіналі фільму.

Лі зіграв Тан Лунга, молодого експерта з бойових мистецтв, якого надіслали допомогти жінці та її дядькові після того, як на них напали місцеві злочинці.

Норріс у своїй дебютній екранній ролі Кольта був досвідченим майстром бойових мистецтв, найнятим злочинною організацією для усунення величезної загрози, що походить від Тан Лунга.

Не було жодних спецефектів або стільців як зброя - це був рукопашний або в деяких випадках бій ногами, і Норріс зрештою зустрів свого творця. Побачивши, як пара бореться, багато хто повірив, що між ними було справжнє суперництво.

Однак це не могло бути далеко від правди, оскільки ці двоє кілька разів спарингувалися з Норрісом, який має чорні пояси у семи бойових мистецтвах, визнаючи, що завжди тремтів перед швидкістю та силою Лі.

В одному з інтерв'ю гонконзька зірка навіть заявила, що перемогти таких діячів, як Джо Льюїс, Майк Стоун та Чак Норріс, буде легко, начебто він бився з дітьми.

Але Норріс на старих кадрах говорив лише добре про їхню співпрацю.

Він прокоментував: "Мені сподобалося працювати з Брюсом Лі у фільмі, це було дуже весело. Сцена бою вважається класичною сценою бойових мистецтв усіх часів. Тож приємно брати участь у бійці, яку всі люблять".

Нагадаємо, що Оля Полякова зізналася, як "вибила" зі свого чоловіка забіяка простим коханням: "Був агресивним".

Раніше ми повідомляли, що Микита Добринін після розлучення з Квітковою показав, наскільки він "близький" до жіночої попи.