Марго Роббі зізналася, що збрехала сім'ї про зйомки оголених сцен для своїх непристойних голлівудських ролей.

Зірка знялася разом із Леонардо ДіКапріо у фільмі "Вовк з Уолл-Стріт", у якому пара роздяглася для інтимної любовної сцени. Але брехня Марго швидко вийшла з-під контролю, оскільки вона наполягала на тому, що у фільмі взагалі не буде голих сцен.

З'явившись у нічному ток-шоу Джиммі Кіммела ще у 2014 році, австралійська актриса зізналася, що нагота стала предметом розбіжностей, коли справа стосувалася її сімейного життя.

Марго Роббі та Леонардо Ді Капріо, кадр з фільму

Джиммі запитав її: "Ти дуже гола у фільмі, більшу частину фільму. Вони розповідали тобі про це чи це було несподіванкою?"

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Марго зізналася: "Так, це стало невеликою розбіжністю з моєю сім'єю. Я просто дуже довго брехала своїй сім'ї. Я сказала: "Мене не хвилює, що ви чуєте, тут немає наготи, я не знімаюся оголеною". Ігноруйте все, що хтось або каже, тут немає наготи.

Зірка "Я, Тоня" продовжила: "А потім я подумала: "Ну, ось вийде фільм, і вони побачать оголене тіло", тому я змінила це. Брехня перетворилася на "Ну, насправді це подвійне тіло, і вони просто намалювали мою голову комусь іншому". Моя сім'я не має жодного відношення до індустрії розваг, тому вони повністю повірили. Вони такі: "Вони можуть це зробити?" І я подумала: "О, технології в наші дні, ви не повірите, що вони роблять у Голлівуді"."

Марго Роббі

Нагадаємо, що зірка "Вавилона" Марго Роббі розповіла, як знайшла цигарку Леонардо Ді Капріо у себе в попі: "Не знаю, чи хоче він".

Раніше ми повідомляли, що Марго Роббі з "Вавилона" після дикої оргії зомліла від передозу: "Це найважче, що я коли-небудь робила".