Шерон Стоун найбільш відома своєю проривною роллю Кетрін Трамелл в еротичному трилері "Основний інстинкт", але, хоча похабний фільм 1992 приніс їй популярність, її час на знімальному майданчику було далеко не легким.

Актриса, якій 10 березня виповнилося 65 років, зізналася, що під час зйомок у неї почалися дивні симптоми, які деякі з акторів та знімальної групи визнали ознакою того, що вона вживала наркотики. Але Стоун розповіла, що насправді вона страждала на міні-припадки, про які їй ніхто не повірив.

Виявилося, що напади були ранніми ознаками серйозного інсульту, який мало не вбив її через десять років.

Шерон Стоун: скрін із соцмережі

В інтерв'ю New Yorker Стоун пояснила: "У мене явно були міні-припадки, коли я робила "Основний інстинкт". Я б пішла ось так. [ Вона відкидає голову назад і плескає очима.] Раніше я казала людям, що в мене це було, і ніхто мені не вірив".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Стоун сказала, що режисер "Основного інстинкту" Пол Верховен сказав їй, що актори та знімальна група вважали, що вона вживала наркотики під час нападів, і вона намагалася переконати його, що вони помилялися.

"Верховен сказав: "Люди думають, що ви вживаєте наркотики на роботі". І я продовжувала говорити: "Я не вживаю наркотики, і я не знаю, чому це відбувається зі мною"

У 2001 році Стоун перенесла великий інсульт та крововилив у мозок.

Не розуміючи, що сталося, актриса потрапила до лікарні лише через три чи чотири дні після крововиливу у мозок, як вона сказала Variety 2019 року.

Фото Шерон Стоун

Нагадаємо, що молодий "іграшковий" хлопчик покинув 64-річну Шерон Стоун: відмовилася " колотися" після інсульту.

Раніше ми повідомляли, що 64-річна Шерон Стоун "зламала систему" у дуже сміливому купальнику: груди випали назовні.