Відома українська співачка, блогерка, улюблениця володаря пишних грайливих вусів Павла Зіброва Анна Трінчер, яка нещодавно втішила фанатів колаборацією з Олею Поляковою та Позитивом, продовжує дивувати своїх фанатів яскравими кадрами із зіркового життя.

Цього разу Анна Трінчер вирішила показати своє спілкування з коханим чоловіком, якого вона просить вийти з нею на сцену та показати справжній рівень свого таланту. Однак не все так просто, коханий відвернувся від Ані і просто почав, як каже молодь "морозитись".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Трінчер у мережі Instagram.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

[quote author=""]"Ля на нього, ламається. Насправді, я розумію, що виходити на сцену, коли трохи досвіду, дуже страшно... Але ж я поруч", - написала в історії Анна Трінчер. quote]

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

У свіжому відео можна побачити, що Анна Трінчер намагається просити свого чоловіка вийти з нею на сцену, але вона ж розуміє, що хлопцю може бути трохи тривожно через таке прохання. За словами зірки, її чоловік не має багато досвіду виступу на велику публіку.

"Ну будь ласка, щоб передплатники нові були. Ну що ти, як Мадонна, я маю тебе просити...", — каже своєму чоловікові Анна Трінчер.

Нагадаємо, Jerry Heil показала, як Володимир Зеленський рятує Україну, допомагає у цьому навіть Скрябін: "Я ж не просила...".

Раніше повідомлялося, Анна Трінчер спробувала довести, що її концерти комусь потрібні: "Краще б сиділи вдома".

Також, Анна Трінчер розкрила секрет молодості Олі Полякової: "Кров'я невинних".